Initializing Variable Ranorex Repositories at runtime

Ask general questions here.
BrwGarnett
Posts: 1
Joined: Fri Oct 28, 2011 2:03 pm

Initializing Variable Ranorex Repositories at runtime

Post by BrwGarnett » Fri Oct 28, 2011 2:16 pm

Hello All,

I have four Ranorex Repositories that need to be initilized at runtime. I recieve an Int input of repo type and by that Im trying to run through a switch and initialize my Object repo to the correct repository object type. However after returning my repo the object type has no members of my Initial repository. Ive also tried with the base class RepoGenBaseFolder and get that same results.

Thanks in advance for the help,
Brent G.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Initializing Variable Ranorex Repositories at runtime

Post by Support Team » Mon Oct 31, 2011 11:14 am

Hi,
BrwGarnett wrote:I have four Ranorex Repositories that need to be initilized at runtime. I recieve an Int input of repo type and by that Im trying to run through a switch and initialize my Object repo to the correct repository object type. However after returning my repo the object type has no members of my Initial repository. Ive also tried with the base class RepoGenBaseFolder and get that same results.
Sorry but currently I have not really a clue what you are trying to do. Would it be possible to explain this in a small sample?

Thanks in advance.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image