Input box Placeholders in IE10

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
brgibb
Posts: 39
Joined: Wed Jun 05, 2013 2:15 pm

Input box Placeholders in IE10

Post by brgibb » Mon Oct 28, 2013 5:58 pm

Does anyone know of any issues with the Spy Tool recognising Input box Placeholders in IE10.

I have a web log in screen where Placeholders are being used instead of user instruction labels.

When using the site in Chrome the Spy tool picks up the element and the Placeholder attribute with its text value in this case of either "Username" or "Password".

But when using the site in IE10 it doesn't. Spy simply thinks it's blank. See attachment.

I believe Placeholders are supported in IE10 but not prior to that.
PHs.png
PHs.png (154.89 KiB) Viewed 1157 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Input box Placeholders in IE10

Post by Support Team » Wed Oct 30, 2013 7:11 pm

Hi,

Thanks for reporting this issue!
I will analyze why the value of the placeholder is not displayed and will get back to you as soon as possible.

Regards,
Markus
.
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Input box Placeholders in IE10

Post by Support Team » Thu Oct 31, 2013 3:41 pm

Hi,

This is unfortunately a bug of Ranorex.
We will fix it as soon as possible!
Thanks again for reporting it!

Regards,
Markus
.
Image

brgibb
Posts: 39
Joined: Wed Jun 05, 2013 2:15 pm

Re: Input box Placeholders in IE10

Post by brgibb » Fri Nov 01, 2013 4:41 pm

Thanks for your response Markus.

What's the road map for fixing this if issue?

Thanks,

Brian.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Input box Placeholders in IE10

Post by Support Team » Mon Nov 04, 2013 3:57 pm

Hi,
brgibb wrote:What's the road map for fixing this if issue?
Will we fix this issue as soon as possible, but currently we cannot tell you in which release this will be.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image