Installation issue

Ask general questions here.
niwass83
Posts: 2
Joined: Wed Jun 17, 2015 7:25 am

Installation issue

Post by niwass83 » Wed Jun 17, 2015 7:33 am

Hello All,

I am not able to install latest Trail version on my machine getting attached error.

Please help me into this.

Thanks and Advance
Nivas
Attachments
Untitled.png
Installation Issue
Untitled.png (262.83 KiB) Viewed 578 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Installation issue

Post by Support Team » Thu Jun 18, 2015 2:07 pm

Hi Nivas,

May I ask you to provide additional information about your system?

Please also let me know if you have tried to install Ranorex using the .MSI file or the .exe file.
Basically, it is recommended using the .exe file, since this one will install all necessary prerequisites which are mandatory to run Ranorex Studio and its components.

Kind regards,

Markus (S)
.
Image

niwass83
Posts: 2
Joined: Wed Jun 17, 2015 7:25 am

Re: Installation issue

Post by niwass83 » Thu Jun 18, 2015 2:44 pm

Hi Markus

I have used .exe file to install.

Please find attached system details.

Please let me know if you need anything more.

Regards
Nivas Shende
Attachments
System_Details.png
System Details
System_Details.png (142.49 KiB) Viewed 558 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Installation issue

Post by Support Team » Mon Jun 22, 2015 7:28 am

Hi Nivas,

Thank you for the additional information.

It seems that the problem is related to a corrupt Microsft Update. May I ask you to try the solution, which is described on this article?

Please let me know if this solves your problem.

Regards,
Markus (S)
.
Image