InvokeRemotely

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
bhargav36
Posts: 3
Joined: Thu Oct 13, 2011 3:40 am

InvokeRemotely

Post by bhargav36 » Thu Oct 13, 2011 3:49 am

Hi,

my combobox is not getting recognized by Renorex, hence iam thinking to use InvokeRemotely() to set the value in my combobox.

can u please confirm that this approach is correct, and also it would be great if u post some sample code...

Thanks,
Srinivas Bhargava

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: InvokeRemotely

Post by Support Team » Thu Oct 13, 2011 2:37 pm

Hi,
bhargav36 wrote:can u please confirm that this approach is correct, and also it would be great if u post some sample code...
For sure you could try it with InvokeRemotely. To find a sample please search through the forum. I'm sure you will find some code samples.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image

bhargav36
Posts: 3
Joined: Thu Oct 13, 2011 3:40 am

Re: InvokeRemotely

Post by bhargav36 » Tue Oct 18, 2011 1:30 pm

Hi,

When im trying to call InvokeRemotely() on an unknown element, it is giving me exception.
How to call InvokeRemotely() on an unknown element.Unfortunately i couldn't figure out the same.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: InvokeRemotely

Post by Support Team » Tue Oct 18, 2011 1:38 pm

Hi,

Please could you post us the exact exception you get? The entire exception please, because this message shows us needful information.

Thanks in advance.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image