Is it possible to get the step number?

Class library usage, coding and language questions.
rsriram
Posts: 20
Joined: Thu Oct 20, 2011 10:14 am

Is it possible to get the step number?

Post by rsriram » Tue Jul 03, 2012 7:16 am

Hi,

I am looking to display the actual step number that failed during execution, in the report file.
:?: Is there a way to get the Step Number from a Recoding Module and print that in the report?

Thanks,
Sriram.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Is it possible to get the step number?

Post by Support Team » Tue Jul 03, 2012 1:29 pm

Hello Sriram,

I am not sure if I quite cache that.
Do you want to get the number of an iteration when you make a data driven test?
In that case you have to add a new column in your data source table where you fill in the count of the rows. Bind this to a defined variable. In each iteration you can call this variable and write it in the Report.

If this is not what you want please tell me.

Regards,
Bernhard
Ranorex Support Team
.
Image

rsriram
Posts: 20
Joined: Thu Oct 20, 2011 10:14 am

Re: Is it possible to get the step number?

Post by rsriram » Wed Jul 04, 2012 10:46 am

Hi Bernhard,

Thank you for the reply. But this is not I am looking for.
101101.jpg
101101.jpg (54.79 KiB) Viewed 1191 times
Please refer the attached image above. My requirement is to get the action line number (1,2,3,...) displayed on the left, and show in the Result log file in each step.


Something like in the below image, where the result displays the corresponding action number (step number)
101110.jpg
101110.jpg (65.71 KiB) Viewed 1191 times

Please let me know if I have explained right. :)

Best Regards,
Sriram.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Is it possible to get the step number?

Post by Support Team » Wed Jul 04, 2012 1:33 pm

Hello Sriram,

I am afraid that this is not possible at the moment.
As workaround you could write the steps into the comment text box of each action. The comments will also be shown in the Report.

Regards,
Bernhard
Ranorex Support Team
.
Image