Jira Integration how To

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
loonquawl
Posts: 69
Joined: Wed Nov 22, 2017 10:08 am

Jira Integration how To

Post by loonquawl » Tue Jan 16, 2018 12:02 pm

hi.
Could somebody explain For the jiraReporter module what InitializeDefaultConfiguration does, how it is used, whether it replaces the absent InitializeJiraReporter... etc.
In short, the explanation on https://www.ranorex.com/blog/integratin ... into-jira/ seems to be outdated, can somebody share the new way?

Thanks!

asdf
Posts: 174
Joined: Mon Mar 21, 2016 3:16 pm

Re: Jira Integration how To

Post by asdf » Fri Jan 19, 2018 10:37 am

Yes the "InitializeDefaultConfiguration"-module just replaced the "InitializeJiraReporter"-module. You have to set the value for all mandatory variables in this module like "JiraPassword", "JiraServerURL" and all the things to create an issue in Jira.

Hope that helps.

riagarwal
Posts: 8
Joined: Thu Aug 27, 2015 3:44 pm

Re: Jira Integration how To

Post by riagarwal » Mon May 06, 2019 2:46 pm

Hello,

I am getting this error message

Jira client not initialized -- not connecting to Jira (maybe the 'InitializeJiraReporter' was forgotten in the global 'Setup' region)! (InnerException: -- )

Please assist. I have placed all the Mandate fields value

Thanks

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11940
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Jira Integration how To

Post by Support Team » Thu May 09, 2019 2:11 pm

Hello,

This issue was resolved by creating an API Token here - https://id.atlassian.com/manage/api-tokens and replacing the JiraPassword in the Parameters.

Regards,
Sean
.
Image