Looping on Trade ticket

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
placerra
Posts: 2
Joined: Thu Mar 01, 2012 5:20 pm

Looping on Trade ticket

Post by placerra » Thu Mar 01, 2012 5:24 pm

Hello,

I would like to place 5 stock trades after I log in. Now when i run my TC I login each time before the trade in entered. Just need to bypass the login for loop 2 to 5.

Thanks,

Patrick

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Looping on Trade ticket

Post by Support Team » Fri Mar 02, 2012 9:48 am

Hi,

you have to nest your test cases so that the login/out recordings are in the parent test case and the data driven "place trade" recording is in a nested one like sketched in follwoing image:
screen.png
screen.png (17 KiB) Viewed 857 times
Regards,
Tobias
Support Team
.
Image

placerra
Posts: 2
Joined: Thu Mar 01, 2012 5:20 pm

Re: Looping on Trade ticket

Post by placerra » Mon Mar 05, 2012 7:28 pm

Hi

Thank you,, trying it now and will let you the outcome.

Pat