Losing bindings in module groups after changing module repo

Bug reports.
dmitry.abramov
Posts: 10
Joined: Wed Jan 28, 2015 3:41 pm

Losing bindings in module groups after changing module repo

Post by dmitry.abramov » Fri Dec 18, 2015 9:47 am

Hi,
I tried to move some elements to separate repository.

Precondition:
* Repository element with variable
* Recording module used this element
* Module group with this module and constant binded to module variable
* Test case with module and bind variable

Steps:
1. Copy element to new empty repository
2. Change repository for recording module
3. Click 'No' on merge elements dialog
After this module repository was changed and bindings in test suite was saved. But bindings in module group was lost. Seems, changing repository update id for module variable from repository in test suites correctly but skip it for module group files. I expect bindings are updated correctly for all places.

Ranorex version 5.4.1

Regards,
Dmitry

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Losing bindings in module groups after changing module repo

Post by Support Team » Mon Dec 21, 2015 5:10 pm

Hi Dmitry,

Thank you for reporting this issue.

I was able to reproduce the issue on my machine and I have already forwarded it.
The responsible team will analyze the issue in detail and we will try to provide a fix as soon as possible.

Thank you for your patience and understanding.

Regards,
Markus
.
Image