Lost my modified codes when save

Ask general questions here.
marcushe
Posts: 112
Joined: Tue Apr 14, 2009 6:38 am

Lost my modified codes when save

Post by marcushe » Tue Apr 28, 2009 6:50 am

Working Environment: Win7 ,Ranorex2.02
Related files:program.cs,repository.rxrep,Recording1.rxrec,Recording1.cs
Step:
1. record your action..
2. modify Recording1.cs with your code.
3. Modify repository.rxrep.
4. Save all
And you will find you lost all informatioin in Recording1.cs. All code are re-generated. That means terrible. In case i occasionally modify *.rxrep and save all , all i changed will lost.
In fact, few of us will record and replay without modify source.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Post by Support Team » Tue Apr 28, 2009 9:38 am

Hi,

I see what you mean. The problem is that with version 2.0.x all Ranorex Recorder generated code is replaced when changing or saving the recording again.
With V2.1 the Ranorex Recorder provides an additional file to extend existing recordings with user defined code actions.

For now, you'll have to copy&paste the generated code to extend it with user code. But I'm sure you'll like the new feature of implementing code actions provided by version 2.1

kind regards,

Christoph
Ranorex Support Team

marcushe
Posts: 112
Joined: Tue Apr 14, 2009 6:38 am

Thanks , i will have a try

Post by marcushe » Tue Apr 28, 2009 9:49 am

thank you for your hard work.

marcushe
Posts: 112
Joined: Tue Apr 14, 2009 6:38 am

Then

Post by marcushe » Tue Apr 28, 2009 10:37 am

How can i extend my definded actioin?What's the proper steps?
I tried File->New->File->Ranorex file->Recording
If i update *.rxrep and save all , the new added file still will change.

fp_philipp
Posts: 7
Joined: Fri Apr 10, 2009 10:43 am

Post by fp_philipp » Tue Apr 28, 2009 2:28 pm

Hi marcushe!

I believe what you want to do isn't available yet, like christoph said, it will be possible with Ranorex v2.1, currently v2.0.2 :wink:

I think the only possible step to do this is to make an extra test where you copy your generated code from the recorder into and extend it with your own code, or the other way round...

I hope my post helped you a little bit further :wink:

greets

marcushe
Posts: 112
Joined: Tue Apr 14, 2009 6:38 am

OK

Post by marcushe » Wed Apr 29, 2009 2:00 am

I look forward your new version.