Mouse clicks not registering

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
armstronghm24
Posts: 40
Joined: Tue Dec 20, 2016 10:16 pm

Mouse clicks not registering

Post by armstronghm24 » Fri Sep 11, 2020 8:50 pm

I have just upgraded from an old version of Ranorex to 9.3.1. I am having intermittent issues with mouse clicks. My test suite has worked for years and now is having issues. I am able to get the mouse clicks to work when running individual items in the recording modules, but in the test suite I can see the mouse hovering over repository items, but not actually selecting them. Ranorex also thinks the mouse click is successful and moves on with the test suite. It only fails when the next item is not available because the mouse click did not actually work.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6180
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Mouse clicks not registering

Post by odklizec » Mon Sep 14, 2020 9:59 am

Hi,

I'm afraid, that without seeing the solution and tested app, it's impossible to tell what's wrong. Upgrading a solution made with an old Ranorex version should not be a problem, but of course, one may never know, especially if the version gap is too wide? From which Ranorex version have you upgraded the solution? And have you tried to create a fresh new solution and reproduce the problem with this new solution (not all tests, just typically failing steps)?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration