multiple instance of ranorex on one machine

Ask general questions here.
rkarhe
Posts: 42
Joined: Thu Jul 28, 2011 5:31 am

multiple instance of ranorex on one machine

Post by rkarhe » Wed Apr 11, 2012 4:41 pm

Hi All,

Can there be multiple instances of Ranorex on same machine?

Thanks and Regards,
k
Last edited by rkarhe on Mon Apr 16, 2012 5:19 pm, edited 1 time in total.

sdimbre
Posts: 21
Joined: Wed Sep 07, 2011 12:38 pm

ranorex multiple instance on same machine

Post by sdimbre » Wed Apr 11, 2012 4:46 pm

Hello,

Is it possible to run multiple instances of ranorex on one machine at same time. In the sense I will execute ranorex scripts on different browser at same time. ex, on i.e and firefox at same time.

Thanks and Regards,
Dimbre

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: ranorex multiple instance on same machine

Post by Support Team » Thu Apr 12, 2012 9:29 am

Hi,
rkarhe wrote:Can there be multiple instances of Ranorex on same machine?
Why you want to perform this? Are you trying to test a GUI like a real user or do you perform other actions, where no mouse or keyboard is needed?
sdimbre wrote:Is it possible to run multiple instances of ranorex on one machine at same time. In the sense I will execute ranorex scripts on different browser at same time. ex, on i.e and firefox at same time.
Ranorex acts like a "real" user and even as real user you cannot click two object in different browser at the same time. Therefore it is not possible to test browsers parallel. I would suggest you to read following blog for cross browser testing http://www.ranorex.com/blog/cross-brows ... automation

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image