Newbie needs help - Drop List

Ask general questions here.
WorkTech
Posts: 15
Joined: Tue Jan 08, 2013 5:55 pm

Newbie needs help - Drop List

Post by WorkTech » Tue Jun 11, 2013 4:02 pm

I have a two questions.

1) Are there guides out there that show you how to work with items in menus where the item in the drop down menu could be in a different spot in the list


2) And the item in can be in one list one time and the and in an another list another time'

Are end users can choose the list and the location within the list

thanks Robert

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Newbie needs help - Drop List

Post by Support Team » Wed Jun 12, 2013 3:51 pm

Hello Robert,

I am not sure if I understand you issue correctly.
Could you please explain issue in more detail?
One possibility is to use the validate action in order to check if the element is available.
Please read the section "Additional Editing Options" in order to get more information about the different types of action items.
Thank you!

Regards,
Bernhard
.
Image