Not able to identify the elements.

Ask general questions here.
Punashri M S
Posts: 41
Joined: Tue Jan 30, 2018 12:56 pm

Not able to identify the elements.

Post by Punashri M S » Thu Jun 04, 2020 6:35 am

Hello All,

I am not able to identify the element, and getting invalid in Spy Browser and result part.
Image.PNG
Image.PNG (4.58 KiB) Viewed 61 times
right side also not getting most of the attributes.

please help me out to solve the issue.

thanks in advance.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6036
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Not able to identify the elements.

Post by odklizec » Thu Jun 04, 2020 7:28 am

Hi,

I'm afraid, this kind of issue is not solvable without seeing the application under test or, at very least, Ranorex snapshot of the AUT. Plus exact test steps you are doing and full xpath to the problematic element.

My personal opinion is, that even with the snapshot, there is not much anyone here can do or suggest. So at first, please post the snapshot (NOT screenshot!). If you cannot or don't want to post it publicly, then contact Ranorex support (via support form) and request a remote session with them, so they can see and analyze the problem directly on your machine. Seriously, there is nothing people without access to your app can do or suggest, except the usual things:
- make sure you are using most recent Ranorex version (9.3.2)
- make sure there are installed all software requirements (regardless they should already be installed with Ranorex setup)
- try to reproduce the problem on another computer
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration