Object Properties

Ask general questions here.
seema rao
Posts: 1
Joined: Wed Aug 31, 2016 6:36 am

Object Properties

Post by seema rao » Wed Aug 31, 2016 7:01 am

I have a text box with two words, but ranorex only detects the first word as the inner text. :roll: Any way how i can access both the words?

Ranorex version 6.0
Technology - Web
Last edited by seema rao on Wed Aug 31, 2016 9:31 am, edited 1 time in total.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3954
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Object Properties

Post by odklizec » Wed Aug 31, 2016 9:23 am

Hi,

There is not enough info in your post to provide a reasonable answer. Please post the following details:
Ranorex version?
Technology under test (web, desktop, mobile, wpf, java, etc...)
Please post a Ranorex snapshot (not screenshot) of the problematic element. You can learn how to create one >here<.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Object Properties

Post by krstcs » Wed Aug 31, 2016 5:15 pm

In most cases like this, there are usually multiple elements nested.

As Pavel said, please post a Ranorex SNAPSHOT of the element in question.

Also, when posting the Ranorex version, please post the FULL version number. Currently it is 6.0.2. There may be bugs that have been fixed between the different versions of Ranorex 6.0 that may cause your issues, so listing the FULL version number will help us understand any issues more quickly.
Shortcuts usually aren't...