Object recognition fails after changing language settings.

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
manishrn91
Posts: 16
Joined: Wed Aug 17, 2016 9:26 am

Object recognition fails after changing language settings.

Post by manishrn91 » Mon Apr 03, 2017 10:06 am

Hi Team,

I am using Ranorex version 6.2.1 for UI automation of Desktop application.
My application has 3 language settings according to that name of button changes everytimes.
other than name button does not have any unique property.
When I set language English then It detects the button properly with name attribute, however when I change the language setting it fails to recognize the object.
I used @name ='XYZ' or @name='ABC' still its not working.

Any work around for it.



Regards,
Manish

manishrn91
Posts: 16
Joined: Wed Aug 17, 2016 9:26 am

Re: Object recognition fails after changing language settings.

Post by manishrn91 » Mon Apr 03, 2017 10:09 am

Just addition to above query.
technology used is WPF.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Object recognition fails after changing language settings.

Post by odklizec » Mon Apr 03, 2017 10:22 am

Hi,

Could you please upload a Ranorex snapshot (not screenshot) of the problematic button, both with English and other language? Without seeing (at least) snapshot, it's impossible to say what's wrong.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

manishrn91
Posts: 16
Joined: Wed Aug 17, 2016 9:26 am

Re: Object recognition fails after changing language settings.

Post by manishrn91 » Tue Apr 04, 2017 6:39 am

Hi,

I have done the some refactoring of Repository and it started working.

Thanks for your help :)


Regards,
Manish R Nimase