Object Spy Issue

Best practices, code snippets for common functionality, examples, and guidelines.
theraviz
Posts: 43
Joined: Sun Apr 14, 2019 9:46 am

Object Spy Issue

Post by theraviz » Tue Sep 17, 2019 10:34 am

Hello,

I am facing issues with Ranorex Object Identification, when I start recording or spying the object identification fails. Mouse disappears and the page becomes idle. I am getting the below notification stating enabling the addon.

Ranorex plugin is already enabled when I checked in "Manage Addons" in IE.

Please let me know whether I have to enable or install anything else.

OS : Windows 7 Enterprise Service Pack 1 (64 bit)
Ranorex 9.1.1 (32 bit)
IE 11
Capture.JPG
Capture.JPG (35.92 KiB) Viewed 96 times
Capture2.JPG
Capture2.JPG (28.58 KiB) Viewed 96 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 5256
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Object Spy Issue

Post by odklizec » Wed Sep 18, 2019 7:34 am

Hi,

I would suggest to completely uninstall/reinstall Ranorex. And while you will be doing this, install most recent 9.1.2. Then try also 64bit Spy. And in case reinstalling Ranorex does not help, try it also on another computer. If it works on another computer and still does not work on your main computer, check the Ranorex/IE communication pipe, as discussed here:
https://www.ranorex.com/forum/viewtopic ... 501#p50435
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration