Objects being added to new folder?

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
Nono
Posts: 20
Joined: Wed Oct 02, 2013 11:19 am

Objects being added to new folder?

Post by Nono » Wed Oct 02, 2013 11:23 am

Hi,

For some reason, a few of the objects I'm identifying while recording are not being to repository properly but being added to a new folder. Once an object is rooted under this folder, it takes forever for the test case to run till it manages to identify the object.
Why is that happening? How can I change it? I have too many objects there and I don't know what to do...

Thx,
Nono
Attachments
just_002.jpg
just_002.jpg (41.45 KiB) Viewed 742 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Objects being added to new folder?

Post by Support Team » Tue Oct 08, 2013 4:10 pm

Hello,

It seems to be weird that such a rooted folder is created automatically.
The base path './/' of this folder slows your test significantly.

Unfortunately, I couldn't reproduce your issue.
Could you please describe each step that you did?
This would help to analyze your issue.

Please move all your items under this folder to your application's DOM object.
Please try to modify the path of your elements (avoid './/' in your path).
You will find more information about editing a path of a repository item in our User Guide.

Thank you in advance.

Regards,
Markus (T)
.
Image