Output of Debug.WriteLine() showing up twice

Bug reports.
swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Output of Debug.WriteLine() showing up twice

Post by swmatisa » Tue Dec 20, 2011 3:28 pm

WinXP SP3 (WindowsUpdate done)
Ranorex 3.2.0
*********************************
Hello,
When I run a usercode with the following code
Debug.WriteLine("a");
Debug.WriteLine("b");
The content of the Output "debug" Windows is:
a
a
b
b

Another indication: If I remember, with older version, there is not all the Module Loaded: ... in the output window.

Did you remap the debug to the output windows?
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Debug.WriteLine()

Post by Support Team » Tue Dec 20, 2011 5:29 pm

Hello,

I have reported a bug on that issue - this bug will be earliest be fixed with version 3.2.1.

I'll give you an update then.

Best Regards,
Martin
Ranorex Support Team
.
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Output of Debug.WriteLine() showing up twice

Post by Support Team » Wed Dec 28, 2011 10:13 am

We have fixed this issue and will ship the fix with the next service release Ranorex 3.2.1, which is scheduled for end of January.

Regards,
Alex
Ranorex Team
.
Image