Output of Debug.WriteLine() showing up twice

Bug reports.
swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Output of Debug.WriteLine() showing up twice

Post by swmatisa » Tue Dec 20, 2011 3:28 pm

WinXP SP3 (WindowsUpdate done)
Ranorex 3.2.0
*********************************
Hello,
When I run a usercode with the following code
Debug.WriteLine("a");
Debug.WriteLine("b");
The content of the Output "debug" Windows is:
a
a
b
b

Another indication: If I remember, with older version, there is not all the Module Loaded: ... in the output window.

Did you remap the debug to the output windows?
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 12169
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Houston, Texas, USA
Contact:

Re: Debug.WriteLine()

Post by Support Team » Tue Dec 20, 2011 5:29 pm

Hello,

I have reported a bug on that issue - this bug will be earliest be fixed with version 3.2.1.

I'll give you an update then.

Best Regards,
Martin
Ranorex Support Team

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 12169
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Houston, Texas, USA
Contact:

Re: Output of Debug.WriteLine() showing up twice

Post by Support Team » Wed Dec 28, 2011 10:13 am

We have fixed this issue and will ship the fix with the next service release Ranorex 3.2.1, which is scheduled for end of January.

Regards,
Alex
Ranorex Team