Plug-in "Shockwave Flash" not responding

Bug reports.
Florian
Posts: 75
Joined: Fri Jul 27, 2012 12:57 pm
Location: France (Lyon)
Contact:

Plug-in "Shockwave Flash" not responding

Post by Florian » Thu Aug 14, 2014 8:58 am

Hi,

I encounter a weird issue on my VM. I open my website (http://www.ldlc.com) on Chrome 36.0.1985.125
I can click on 2-3 links and after I have a freeze of the tab + a message telling me that the plug-in Shockwave Flash is not responding. Thus I have to close the specific tab.

I don't have this problem on Firefox and IE...
And the most wierd thing: it happens on my VM but not on my real Windows!

It's a VM with Windows 7 Pro x64 with Ranorex 5.1.1

Do you have any idea what could be the problem?

I tried to uninstall and reinstall Ranorex / Chrome but it's still the same.
Attachments
shockwave.PNG
shockwave.PNG (19.84 KiB) Viewed 1132 times
Last edited by Florian on Mon Aug 18, 2014 7:35 am, edited 1 time in total.

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Plug-in "Shockwave Flash" not responding

Post by krstcs » Thu Aug 14, 2014 1:24 pm

Does the same thing happen when you aren't running a test?

Does it happen after disabling the Ranorex extension in Chrome?

You said the problem is in Chrome 36, but then said you didn't have the problem in FF or Chrome... Did you mean you didn't have the problem in FF and IE?


If you can reproduce the issue with the Ranorex extension disabled and while you aren't running a test, then it most likely isn't a Ranorex issue and you would need to seek help from the developers of the page.
Shortcuts usually aren't...

Florian
Posts: 75
Joined: Fri Jul 27, 2012 12:57 pm
Location: France (Lyon)
Contact:

Re: Plug-in "Shockwave Flash" not responding

Post by Florian » Mon Aug 18, 2014 7:40 am

Yes you're right, I meant "Firefox and IE".

This problem does not happen when the Ranorex extension is disabled, that's why I guess it is a Ranorex issue.
If i am not running a test but I have nevertheless the extension enabled, i am stucked after 2-3 clicks, showckwave issue.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Plug-in "Shockwave Flash" not responding

Post by Support Team » Wed Aug 20, 2014 12:30 pm

Hello Florian,

Unfortunately, we are not able to reproduce this issue on our side. I would suggest a clean re-install of Ranorex:
  • •Uninstall Ranorex
    •Reboot Machine
    •Install Ranorex again.
Additionally, please re-install the Shockwave/flash plugin as well.
After that instrument Google Chrome again. If the issue still persists please send an email to [email protected]

Regards,
Robert
.
Image

Florian
Posts: 75
Joined: Fri Jul 27, 2012 12:57 pm
Location: France (Lyon)
Contact:

Re: Plug-in "Shockwave Flash" not responding

Post by Florian » Fri Sep 26, 2014 3:44 pm

Sorry for the delay.
I tried to uninstall Ranorex 5.0.1, reboot the VM and install Ranorex 5.0.3
I unsinstall Adobe Flash but it is still the same.

Thus I wrote chrome://plugins in the URL bar and disabled "Adobe Flash Player" plug-in. Now it works well!

I hope I will not need it for now.
But it is strange.