Popups in rxbrowser

Mobile Testing, Android App Testing.
bvaddi
Posts: 1
Joined: Tue Oct 04, 2016 3:02 pm

Popups in rxbrowser

Post by bvaddi » Wed Oct 05, 2016 5:41 pm

I am brand new to ranorex and I just succesfully connected my iPad to the Ranorex 6.1 trial install.
I recorded the script on iPad and save my script on the computer. When playing back, the script fails at the popup window on ranorex. In some cases, rxbrowser does not even let the popups come up.
Can you please let me know if there's a workaround or setting to make this work?

Ranorex 6.1

I am evaluating the software before purchase.
Thank you

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Popups in rxbrowser

Post by Support Team » Fri Oct 07, 2016 1:54 pm

Hi bvaddi and welcome to Ranorex :)

I regret to inform you that popups are currently not supported in our mobile ranorex browser.
If you want to raise a feature request, please send an email to [email protected].

We would like to discuss such feature requests per email to avoid misunderstandings.

Thank you in advance.
Regards,
Markus (S)
.
Image

Sagar Paidalwar
Posts: 5
Joined: Thu May 04, 2017 6:16 am

Re: Popups in rxbrowser

Post by Sagar Paidalwar » Mon May 08, 2017 2:35 pm

Hi sir,
Currently we are unable to identify popups in our app in iPad, appreciate if you could please confirm the feature is added/supported in Ranorex 7.0 ?

If yes please share the details.

I am using Ranorex v:7.0, iPad v: 10.2,OS: Windows 10 pro, App type: Hybrid