Problem with data conncetor

Ask general questions here.
Andrew Simpson
Posts: 22
Joined: Thu Dec 03, 2015 11:58 am

Problem with data conncetor

Post by Andrew Simpson » Thu Dec 03, 2015 12:23 pm

Hi Guys,

I'm fairly new to ranorex and coding so if you could bear with me and try to make any solution as untechnical as possible

I am in the process of using code modules to mine information from an XML and writing it to a CSV so it can be used in separate projects as a variable. Both the code modules to mine the xml and set data source appear to work fine but the data connector range appears to restrict what is appearing..

When the data range is set to all rows the XML is mined but the one result is duplicated infinitely, however when a range is set, not matter how big the range is no results are shown.

I've attached images of the data connector, Im fairly sure its not the code burt can provide further information if required

Many Thanks
Attachments
Data range set as 3.JPG
Data range set as 3.JPG (31.18 KiB) Viewed 453 times
Data range set to all rows.JPG
Data range set to all rows
Data range set to all rows.JPG (57.56 KiB) Viewed 453 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Problem with data conncetor

Post by Support Team » Fri Dec 04, 2015 1:51 pm

Hello Andrew,

One of your colleagues already contacted us regarding writing information to a CSV file.
I would suggest continuing that discussion via email.
Unfortunately, I'm not up to date with the current status of the implementation.

It would be great if you could send the compressed Ranorex Solution to [email protected].

Thank you in advance.

Johannes
.
Image