Problem with posting ideas to User Voice

Bug reports.
User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Problem with posting ideas to User Voice

Post by odklizec » Mon May 15, 2017 1:44 pm

Hi folks,

I'm recently experiencing a problem with User Voice. I'm logged in, but when I try to post my idea, I keep getting an authentication error...
UserRequired.png
UserRequired.png (50.32 KiB) Viewed 596 times
And it seems to be a problem with Firefox (ver. 53)? I just tried to post the same idea with Chrome and sure enough, it works there.

BTW, a similar issue has been discussed here:
cef-application-automation-t7325-15.html#p43643
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Problem with posting ideas to User Voice

Post by krstcs » Mon May 15, 2017 2:00 pm

I was getting the same thing last week posting from both Vivaldi (Chromium) and IE.

I'm pretty sure it's a UserVoice issue. I tried a bit later after one of the Ranorex support team looked into it (and didn't find anything) and it worked from Vivaldi.



Edit: grammar
Shortcuts usually aren't...

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Problem with posting ideas to User Voice

Post by Support Team » Tue May 16, 2017 9:40 am

Hello everybody,

We analyzed the issue and couldn't find a problem on our side. As krstcs already wrote it seems to be a UserVoice issue. We reported this issue to the UserVoice team and we hope they can fix it.

Anybody who is also seeing this issue can contact our support team ([email protected]). We will forward your idea to the product management team directly.

Sincerely,
Bernhard
.
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Problem with posting ideas to User Voice

Post by Support Team » Thu May 18, 2017 8:45 am

Hello again,

we got a feedback from the UserVoice team. They don't think this issue is related to their product.

They have seen this error in the past, and it was caused by firewalls or extensions/plugins in the user's browser.
Here’s a guide that walks through how to troubleshoot this: https://cl.ly/063L0g0z0A2l

I hope this guide will help to solve the issue. If not, please send your idea or your feedback to [email protected].

Best regards,
Bernhard
.
Image