Ranorex 2.0 and VSTS

Ask general questions here.
Captain Nemo
Posts: 17
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:09 am

Ranorex 2.0 and VSTS

Post by Captain Nemo » Tue Dec 23, 2008 5:05 pm

Anyone successfully got ranorex to work via VSTS?

I made a recording and referenced all the files, it builds, but never finds the main window of the app I'm testing.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Post by Support Team » Tue Dec 23, 2008 7:10 pm

Did you load the default plugins? One of the first lines executed should be the following:

Code: Select all

PluginManager.Instance.LoadDefaultPlugins();
In the final release this code line will not be needed any more (the plugins will be loaded when first needed), but with the current preview it's essential.

Regards,
Alex
Ranorex Support Team

Captain Nemo
Posts: 17
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:09 am

Post by Captain Nemo » Wed Dec 24, 2008 9:18 am

That worked a treat. Thanks.