Ranorex 5.0 and TFS 2013

Ask general questions here.
mcmilj1
Posts: 3
Joined: Mon Aug 05, 2013 10:55 am

Ranorex 5.0 and TFS 2013

Post by mcmilj1 » Tue Apr 15, 2014 9:58 am

Hi

can you confirm if Ranorex version 5.0 supports TFS 2013?

Thanks

June

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex 5.0 and TFS 2013

Post by Support Team » Wed Apr 16, 2014 2:35 pm

Hi June,

I can confirm that TFS 2013 is supported by Ranorex.
More information about using Ranorex and TFS can be found in our Blog by following this link: User Guide - Source Control

Regards,
Markus (S)
.
Image

kirankumarK
Posts: 1
Joined: Thu Jun 12, 2014 12:39 pm

Re: Ranorex 5.0 and TFS 2013

Post by kirankumarK » Thu Jun 12, 2014 12:46 pm

hello Markus,

I have a TFS 2013 installed on my test machine. when i try to configure Source Control using Ranorex. it gives below message as "MSSCCi provider 32-bit 2012 required to install." but when i have 2013 TFS.

Any solution please ?

Thanks.

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Ranorex 5.0 and TFS 2013

Post by krstcs » Thu Jun 12, 2014 1:48 pm

As the error says, you need to install the TFS MSSCCI provider.

http://visualstudiogallery.msdn.microso ... 318c143df8
Shortcuts usually aren't...