Ranorex 5.1.0 Bug possibility

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
cruzez
Posts: 24
Joined: Thu Jan 27, 2011 3:03 am
Location: London, UK

Ranorex 5.1.0 Bug possibility

Post by cruzez » Fri Jul 04, 2014 3:50 pm

Hi, I have latest version. Tests runs smoothly from studio

But it fails to do anything failing to launch browser, and doesn't detects any elements from compile exe file. So tests fails on our CI server.

Kindly advise me if I am missing anything here to configure on latest version.

Further investigation to this, it has problem with chrome extension. When I install extension from loading extensions installed on pc with ranorex it fails. But when I update from here https://chrome.google.com/webstore/deta ... badibfncdm it works.

But still I am unable to run by octopus-deploy. :(

mzperix
Posts: 137
Joined: Fri Apr 06, 2012 12:19 pm

Re: Ranorex 5.1.0 Bug possibility

Post by mzperix » Mon Jul 07, 2014 9:52 am

Hi,

unfortunately chrome changed policy on extensions in a previous release, and from now on the only way to add the chrome instrumentation ability is to download and install the chrome ranorex extension.

Many people had difficulties regarding this cahnge, and before the chrome extension came out, we had several workarounds to solve this problem by enabling the original ranorex extension:

http://www.ranorex.com/forum/ranorex-ch ... t5787.html

But now, the ranorex chrome extension from chrome store is the way to go.

You have to install the extensions on your test servers to be able to use ranorex automation scripts on chrome.

Best Regards,
zoltan