ranorex 9.2.0 beta - chromium extension doesn't work

Bug reports.
kOoO
Posts: 18
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:15 am
Location: Zlin, CR

ranorex 9.2.0 beta - chromium extension doesn't work

Post by kOoO » Tue Sep 03, 2019 11:46 am

After ranorex9.2.0 beta installed (previous version was 9.1.1), new extension appeared in Chromium, even though extension was already installed. Both extensions were 1.2.8. I have run the ranorex Instrument Wizard and removed extension. Only one extension was removed though. I can't get rid of the second one. Tried to run wizard again, restart ranorex, restart PC, run ranorex as admin and uninstall.

The extension doesn't work, ranorex can't find "dom" element. I have tried it when both extensions were isntalled but didnt work either

dugovic.milan
Posts: 63
Joined: Wed Jun 29, 2016 1:19 pm
Location: Frankfurt, Germany
Contact:

Re: ranorex 9.2.0 beta - chromium extension doesn't work

Post by dugovic.milan » Tue Sep 03, 2019 4:31 pm

Do you encounter these issues with Chromium Extension only? We're having similar problems with Firefox ATM.
Ranorex Explorer @DVAG
Support my Ranorex Ideas & Improvements
My current approach: Ranorex 8.3.0

kOoO
Posts: 18
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:15 am
Location: Zlin, CR

Re: ranorex 9.2.0 beta - chromium extension doesn't work

Post by kOoO » Wed Sep 04, 2019 8:46 am

Chromium was the only browser at the time of updating to 9.2.0 I had installed the extension on. So can't really say. Currently I have uninstalled 9.2.0 and installed 9.1.1 back and everything is back to normal. I'll try the beta again at the end of the day

kOoO
Posts: 18
Joined: Wed Oct 17, 2018 11:15 am
Location: Zlin, CR

Re: ranorex 9.2.0 beta - chromium extension doesn't work

Post by kOoO » Fri Sep 06, 2019 10:50 am

I have tried to uninstall extension manually before update to 9.2.0 beta and it worked like that. So it seems to be broken, only when extension is for some reason not automatically uninstalled during update.