Ranorex and React

Ask general questions here.
Margo
Posts: 1
Joined: Thu Sep 22, 2016 11:17 am

Ranorex and React

Post by Margo » Thu Sep 22, 2016 11:36 am

Hello,

Would Ranorex work with React? When all attributes are generating dynamically?

Thanks,
Margo

User avatar
RobinHood42
Posts: 239
Joined: Fri Jan 09, 2015 3:24 pm

Re: Ranorex and React

Post by RobinHood42 » Fri Sep 23, 2016 1:16 pm

Hi Margo,

I'd suggest downloading the trial version of Ranorex and try if it works. Are you sure that every attribute is dynamically generated? What about "name" or "label" attributes?

Cheers,
Robin

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Ranorex and React

Post by odklizec » Fri Sep 23, 2016 1:23 pm

Hi

I agree with Robin. The best is to get the trial version and try it with your app. Also, check this blog post how to deal with dynamic IDs:
http://www.ranorex.com/blog/automated-t ... namic-ids/
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration