Ranorex Application Not Responding Exception - Kills my app

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
xibinki
Posts: 28
Joined: Mon Jun 27, 2016 9:59 am

Ranorex Application Not Responding Exception - Kills my app

Post by xibinki » Mon Nov 13, 2017 6:21 pm

Hi Ranorex,

So I updated my Ranorex 7.0 to Ranorex 7.2.1 and now when I try to run my automation tests, after a few seconds of my WPF app launches, the test fails and gives me: Exception of type 'Ranorex.ApplicationNotRespondingException' was thrown.

My app is just getting data from the DB, it's responding... how do I change that exception of yours?

I have 1min timeouts for identification of elements and my app isn't "Not Responding", it's just launching and it takes a few seconds...
How do I solve this asap, need to run my entire test-case please.

Gonna try this solution:
https://www.ranorex.com/forum/about-app ... tml#p46091

Edit1:
Everything works fine with the given solution :)
Last edited by xibinki on Tue Nov 14, 2017 11:31 am, edited 1 time in total.

qwertzu
Posts: 178
Joined: Wed Jan 25, 2017 11:08 am

Re: Ranorex Application Not Responding Exception - Kills my app

Post by qwertzu » Tue Nov 14, 2017 8:23 am

hey,
yes increasing the adapter.functionexecutiontimeout, as described under the link you posted, should help.
i had the same exception and it worked for me.
regards, qwertzu

xibinki
Posts: 28
Joined: Mon Jun 27, 2016 9:59 am

Re: Ranorex Application Not Responding Exception - Kills my app

Post by xibinki » Tue Nov 14, 2017 11:29 am

As described in the solution, everything works just fine now :D

Thanks!