Ranorex is losing the connection with mobile while running

Mobile Testing, Android App Testing.
wellingtonsantana
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 18
Joined: Sat Jan 23, 2016 12:50 am
Contact:

Ranorex is losing the connection with mobile while running

Post by wellingtonsantana » Wed Feb 17, 2016 1:45 am

Hello!
I'm using the last version of Ranorex (5.4.5) and sometimes my test fails because the Ranorex had been losing connection with my mobile device (iPhone 5S IOS 9.2.1). Refreshing the connection, the object returns normally seeing by spy. Other situation, in report, I can see mobile device's prints and on error shows desktop's print.
Have a solution for this?

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex is losing the connection with mobile while running

Post by Support Team » Fri Feb 19, 2016 12:28 pm

Hi wellingtonsantana,

To facilitate the analysis of this connection loss, I'd need additional information. May I ask you if your device is connected by USB or by WiFi. Please also let me know if the connection gets lost randomly or if it happens constant.

Concerning the screenshot problem
Does this problem also occur in combination with the connection loss or does it also happen randomly?

Generally, please try to be as precise as possible when describing your issues. Provide additional information which might be related to issue as well.

Thank you.

Regards,
Markus (S)
.
Image

wellingtonsantana
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 18
Joined: Sat Jan 23, 2016 12:50 am
Contact:

Re: Ranorex is losing the connection with mobile while running

Post by wellingtonsantana » Sat Feb 20, 2016 2:09 am

Hello,
I'm so sorry about problem description, I'll try be more clear in the next time.
About your questions,
This situation occurried in both connection's ways, but more via WiFi.
The screenshot's problem occurried just with connection loss.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex is losing the connection with mobile while running

Post by Support Team » Wed Feb 24, 2016 4:41 pm

Hi wellingtonsantana,

Thank you for the update.

I'd like to analyze the start problem using your application. May I ask you if you could send it to [email protected]?

I'll set up an CI test (starting and stopping of your application) to see how often the problem occurs.
Thank you in advance.

Regards,
Markus (S)
.
Image