Ranorex report is blank

Ask general questions here.
sivakumaran
Posts: 20
Joined: Fri Dec 18, 2015 8:07 am

Ranorex report is blank

Post by sivakumaran » Fri Mar 24, 2017 8:36 am

Dear all,

the html report is empty after testcase execution
when I checked in the windows explorer the html file size is 0
can some body help to get rid of this issue?

regards,
Siva

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3932
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Ranorex report is blank

Post by odklizec » Fri Mar 24, 2017 8:46 am

Hi,

There is not enough info in your post to provide a reasonable answer. Please answer the following questions:
Ranorex version? (latest is 6.2.1)
What happens if you let Ranorex to store reports in rxlog/rxzlog format?
Are you storing reports on a local HDD (don't use shared/network drives!)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

asdf
Posts: 174
Joined: Mon Mar 21, 2016 3:16 pm

Re: Ranorex report is blank

Post by asdf » Fri Mar 24, 2017 10:22 am

Hi Siva,

May I ask you to share a zipped report with us?
Furthermore, please check if the following setting is disabled.
ProtectedMode.png
ProtectedMode.png (11.18 KiB) Viewed 377 times
This setting could be found in the internet options of the Internet Explorer.

Hope this helps.