Ranorex report missing format

Class library usage, coding and language questions.
EmilS
Posts: 5
Joined: Thu Jan 10, 2013 8:44 am

Ranorex report missing format

Post by EmilS » Wed Mar 20, 2013 2:25 pm

Hi!

Executing tests on my development machine (win7) produces Ranorex reports that look as expected.
Executing tests on a Win2008R2 machine produces Reports that seems to be missing some formatting.
Capture.PNG
Screenshot
Capture.PNG (36.35 KiB) Viewed 774 times
Attachments
Desktop.rar
Report files
(149.66 KiB) Downloaded 190 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex report missing format

Post by Support Team » Thu Mar 21, 2013 2:18 pm

Hello,

Could you please verify that the file RanorexReport4.css is in the same folder as your report?
Please make sure that IE ESC setting is switched off as shown in the screenshot.

Regards,
Markus (T)
Attachments
ServerManager_Setting.png
ServerManager_Setting.png (181.13 KiB) Viewed 761 times
.
Image

EmilS
Posts: 5
Joined: Thu Jan 10, 2013 8:44 am

Re: Ranorex report missing format

Post by EmilS » Thu Mar 21, 2013 2:35 pm

Hi!

I have verified that ESC is and was switched off.
I can not find any RanorexReport4.css neither on my development machine (where the report looks correct) nor on the win2008 server.

The files generated by ranorex seems to be:
LogFile.rxlog
LogFile.rxlog.data
RanorexReport4.png
RanorexReport4.xsl

*on Win2008 server Ranorex runtime license is installed and on development machine Ranorex dev license is installed...if this could affect things?

EmilS
Posts: 5
Joined: Thu Jan 10, 2013 8:44 am

Re: Ranorex report missing format

Post by EmilS » Thu Mar 21, 2013 2:58 pm

My Bad!

Indeed Ranorex creates a css file on Win2008 Server, it was NOT copied to the report output directory.
When i moved the file manually the report looks correct.

Thank´s for the solution

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex report missing format

Post by Support Team » Thu Mar 21, 2013 3:21 pm

Hello,

You are welcome :-)

Regards,
Markus (T)
.
Image