Ranorex Run time Information Window location change

Ask general questions here.
Nagarjuna
Posts: 14
Joined: Fri Sep 26, 2014 6:23 am

Ranorex Run time Information Window location change

Post by Nagarjuna » Thu Nov 13, 2014 5:58 am

Hi,

I am facing object identification problems for the objects under the Ranorex Run time Information window while running the script(i.e. showing in bottom right corner of application while running the script).

May i know where exactly we can change the setting, to change the display of Ranorex Run time information window middle right of application(For my application we don't have any object in that area).

Thanks,
Nagarjuna

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Ranorex Run time Information Window location change

Post by krstcs » Thu Nov 13, 2014 2:23 pm

Are you using image-based recognition? If not, it shouldn't matter where the popup is located.

One thing you can do is to move the mouse to an element that is under the popup as the popup will move to the upper right of the screen if you do that.

Another thing you could do is to run your application under test at normal size (not maximized), and just size it so that it doesn't fall behind the popup.
Shortcuts usually aren't...

Nagarjuna
Posts: 14
Joined: Fri Sep 26, 2014 6:23 am

Re: Ranorex Run time Information Window location change

Post by Nagarjuna » Fri Nov 14, 2014 7:20 am

Hi,

Thanks for the reply..

Move to the respective object behind the pop up is good option for my application. When it got moved, the window is going up so next time it is correctly clicking on the object.

We are using bottom app bars menu items regularly so it will be good, if there is any way to set the window in right middle of the application.

Regards,
Nagarjuna