Ranorex Studio + TortoiseSVN

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
User avatar
sdaly
Posts: 238
Joined: Mon May 10, 2010 11:04 am
Location: Dundee, Scotland

Ranorex Studio + TortoiseSVN

Post by sdaly » Fri Sep 03, 2010 1:54 pm

Hello

I have added all my projects to SubVersion and I have installed the TortoiseSVN client. I cannot see the integrated context menu in Ranorex Studio though. It works for SharpDevelop so I assume should work in Ranorex Studio too. Is there anything different that I need to do?

Thanks in advance

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex Studio + TortoiseSVN

Post by Support Team » Mon Sep 06, 2010 12:40 pm

Hi,

We also removed this feature of Sharp Develop. In the next release of Ranorex the "SVN Plug-In" and the "Refactor Menu" will be available.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image

User avatar
sdaly
Posts: 238
Joined: Mon May 10, 2010 11:04 am
Location: Dundee, Scotland

Re: Ranorex Studio + TortoiseSVN

Post by sdaly » Mon Sep 06, 2010 7:15 pm

Excellent! In the mean time I will use the Tortoise Windows Explorer context menu!

Thanks
Scott