Ranorex to MTM

Experiences, small talk, and other automation gossip.
User avatar
IanF
Posts: 60
Joined: Thu May 24, 2012 12:37 am
Location: Brisbane, Australia
Contact:

Ranorex to MTM

Post by IanF » Fri May 31, 2013 12:45 am

Ranorex to MTM

http://www.ranorex.com/blog/running-ran ... st-manager

There has to be a better way than this? This process is a serious pain in the Butt!

Has anyone figured out how to do a direct association between Ranorex and MTM leaving the dreaded CodedUI out of the loop?
Ian Fraser

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Ranorex to MTM

Post by Support Team » Thu Jun 06, 2013 12:35 pm

Hi,

As Alex already wrote in another thread this is for us a quite good way how to use it.

In the blog we just wanted to show a way how you could work with MTM and Ranorex.
If you think this is a bad option you can of course use another way.
A possible alternative would be using Generic Tests.
Here is a link where you can see how this could work: Generic Tests, but please consider that we cannot provide support on this topic.

Regards,
Markus
.
Image

jaredmatthews
Posts: 16
Joined: Fri Apr 18, 2014 1:06 pm

Re: Ranorex to MTM

Post by jaredmatthews » Mon May 19, 2014 7:46 pm

I would just run them as a unit test its much easier

Code: Select all

 public void TestMethod1()
        {
            Process.Start(@"C:Ranorex.exe");
        }
    }
no need to buy Ultimate for generic or coded ui tests.
Regards,
Jared