Ranorex variable bind error

Ask general questions here.
sivakumaran
Posts: 20
Joined: Fri Dec 18, 2015 8:07 am

Ranorex variable bind error

Post by sivakumaran » Wed Jan 20, 2016 11:46 am

Hello,

We have a global variable bound to a excel column variable. When we build the ranorex project, the variable get’s unbounded.
Can you provide feedback, why this may occur

regards,
Siva

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3941
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Ranorex variable bind error

Post by odklizec » Wed Jan 20, 2016 1:11 pm

Hi,

The behavior you are describing is definitely not normal. There is unfortunately not enough information in your post to make a reliable suggestion. Please try to answer these questions...
What's your Ranorex version?
Could you please post your solution with problematic binding? Please post also the test report you are getting from the problematic solution.
Have you tried to bind a similar variable in simplified solution?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Ranorex variable bind error

Post by krstcs » Thu Jan 21, 2016 2:40 pm

In addition, are you using a version control system (TFS, CVS, SVN, Git, etc.), and, if so, which one? (You should always use a version control system since you are developing software!)
Shortcuts usually aren't...