RanorexSpy 2.0 doesnt recognise the object in outlook 2007

Class library usage, coding and language questions.
aishwarya
Posts: 4
Joined: Mon Aug 11, 2008 7:59 am

RanorexSpy 2.0 doesnt recognise the object in outlook 2007

Post by aishwarya » Thu Apr 02, 2009 1:52 pm

Hi,

I am trying on automating the product which comes as a oultook plugin using Ranorex 2.0.

The plugin has a button when clicked on it will open a window. The window contains a object called "Add Email" which when clicked which create a new item in the list box to enter the email address.
The object is identified as /dom/body/div/div[@id='IDC_BOTH_LISTS_L']/div[@id='IDC_AL_TOOLBAR']/*/*/tr[2]/td[@id='IDC_ADD_EMAIL_AL'] by the Ranorex Spy.

My problem is: The object is identified when the plugin is used in outlook 2003 but not in outlook 2007. The RanorexSpy doesnt even recognise the object in outlook 2007

Can you help me in solving this problem?

Thanks,
Aishwarya

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Post by Support Team » Fri Apr 03, 2009 1:31 pm

Hi,

It's very difficult to analyze your problem. We'll release a new version (V2.0.2) next week which includes some bug fixes especially for HTML object recognition. Maybe this new version will fix your issue.

You can also provide us with more information by sending us a Ranorex Snapshot file(s) of your MS Outlook instance(s) to [email protected]. Find more details about how to generate a Ranorex Snapshot file here:

http://www.ranorex.com/support/user-gui ... html#c2072

kind regards,

Christoph,
Ranorex Support Team[/url]