Re: Debugging in Ranorex

Ask general questions here.
Harshal Joshi
Posts: 22
Joined: Tue Oct 18, 2011 10:03 am

Re: Debugging in Ranorex

Post by Harshal Joshi » Tue Nov 29, 2011 10:53 am

Hi,
I want to know , in order to find error in recording , is debugging possible in Ranorex ?
If yes , please let me know how it can be done ? and if not , how to find errors in recording in ranorex ?
Please reply soon.

Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Debugging in Ranorex

Post by Support Team » Tue Nov 29, 2011 11:39 am

Hi,

you can use the debugger as described in following SharpDevelop blog post:
http://community.sharpdevelop.net/blogs ... gging.aspx

Regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image