Remote agent 7.1 not working anymore after upgrade to 9.3.2

Ask general questions here.
Polariteit
Posts: 9
Joined: Thu Apr 16, 2020 9:54 am

Remote agent 7.1 not working anymore after upgrade to 9.3.2

Post by Polariteit » Tue Jul 14, 2020 8:52 am

Hi there,
We are executing our tests through multiple remote agents. Yesterday, I've upgraded the Ranorex Studio version on the 'source-pc' to version 9.3.2 (coming from 9.3.0).

After rebuilding the solution, I was able to execute my tests again on the 'source-pc'.

Unfortunately, executing the tests on the Remote agent pc's stopped working. The testfiles are uploaded to the agent, the agent starts validating them and then it stops, without any error message. There is just happening nothing. This happens at all 5 remote agents.

When I'm checking the agents, then I see this logging:

Code: Select all

08:57:33.2311 Info: EventId:6 AgentChanged: Agent(Id=1 Name=GDIWKS043963 DisplayName=Djtester 7 - 043963 State=ExecutingTestSuite StateDetail=Validating Ranorex runtime... LastUpdated=01-01-01 00:00:00 +00:00 Tags=) -> Agent(Id=1 Name=GDIWKS043963 DisplayName=Djtester 7 - 043963 State=Idle StateDetail=Validating Ranorex runtime... LastUpdated=01-01-01 00:00:00 +00:00 Tags=).
08:57:33.2061 Info: ...Test results saved
08:57:33.1991 Info: EventId:5 Job changed: Job 400 in state Executing issued by MTUIT1 -> Job 400 in state Executed issued by MTUIT1.
08:57:33.1711 Info: Saving job results ...
08:57:33.1641 Info: Job finished
08:57:32.9731 Info: Validating Ranorex runtime...
08:57:32.9541 Info: Extracting files from 'http://xxxxxxxx.xx.xxxxxx.nl:8081/api/files/b84caef03d0891cadfc811e3f5d62191.zip' to local execution directory C:\Users\djtester7\AppData\Local\Temp\Ranorex\b84caef03d0891cadfc811e3f5d62191\.
08:57:32.9731 Info: Reuse files.
08:57:32.9411 Info: Cleanup directory...
08:57:32.9351 Info: EventId:6 AgentChanged: Agent(Id=1 Name=GDIWKS043963 DisplayName=Djtester 7 - 043963 State=Idle StateDetail=Validating Ranorex runtime... LastUpdated=01-01-01 00:00:00 +00:00 Tags=) -> Agent(Id=1 Name=GDIWKS043963 DisplayName=Djtester 7 - 043963 State=ExecutingTestSuite StateDetail=Validating Ranorex runtime... LastUpdated=01-01-01 00:00:00 +00:00 Tags=).
08:57:32.9091 Info: Received new job with id '400' issued from 
08:57:32.9031 Info: EventId:5 Job changed: Job 400 in state Queued issued by MTUIT1 -> Job 400 in state Executing issued by MTUIT1.
08:57:32.8691 Info: EventId:5 Job changed:  -> Job 400 in state Queued issued by MTUIT1.
[/size]

Does anybody have any clue what's going wrong here? What am I missing?

As said, I've upgraded the Ranorex Studio to 9.3.2, and the agents are running version 7.1.0 on WIN7.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6180
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Remote agent 7.1 not working anymore after upgrade to 9.3.2

Post by odklizec » Tue Jul 14, 2020 5:39 pm

Hi,

All machines must have the same version or Ranorex agent and Ranorex agent version must correspond with highest installed Ranorex version. In other words, you must Ranorex Studio and agent version must be the same on all affected machines.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration