rename test suit

Ask general questions here.
Tzahi
Posts: 16
Joined: Sun May 17, 2015 2:24 pm

rename test suit

Post by Tzahi » Thu Oct 29, 2015 11:12 am

Hi All,

I create a test suite with test cases.
I gave it (Test Suite) wrong name, is it possible to rename it?
Note:
I change the project name and all name spaces, still can't find the test suite :roll: .
Best Regards
Tzahi Caspi

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3935
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: rename test suit

Post by odklizec » Thu Oct 29, 2015 12:48 pm

Hi,

I think the easiest way is to find and rename all occurrences of wrong test suite name outside the Ranorex Studio. Simply use a good text editor (like pspad, notepad++, etc...) and find and replace the string in all solution files. Then open the solution back in Ranorex Studio and rebuild the solution (to see if everything works as expected). Of course, before you perform renaming, make sure you have a backup copy of the solution.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Tzahi
Posts: 16
Joined: Sun May 17, 2015 2:24 pm

Re: rename test suit

Post by Tzahi » Mon Nov 02, 2015 8:38 am

Thanks a lot Pavel, it worked 8) .
I think they should have here a "Thanks" bottun :wink:
Best Regards
Tzahi Caspi

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3935
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: rename test suit

Post by odklizec » Mon Nov 02, 2015 8:42 am

You are welcome. I'm glad I could help ;)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration