Repaint is not happening in tab while clicking throu Ranorex

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
krishnamurthy
Posts: 1
Joined: Fri Sep 11, 2015 7:30 am

Repaint is not happening in tab while clicking throu Ranorex

Post by krishnamurthy » Fri Sep 11, 2015 10:12 am

Auto_PrintArea.jpg
"While performing click through Ranorex"
Auto_PrintArea.jpg (319.38 KiB) Viewed 675 times
Hi,

We observed some repaint issue while working with Ranorex when it is clicking on the tab. The application is working fine while performing manual click on the tab in our workflow, but when we do same step though Ranorex, the images in the tab were not getting refreshed. We captured the events produced by using SPY++ tool, please find the attached screen shots.

Application is developed by using VC++ technology.
Ranorex Version: 5.2.1.20895

Best regards,
Krishna
Attachments
Manual_PrintArea.jpg
"Performing click manually"
Manual_PrintArea.jpg (183.36 KiB) Viewed 675 times

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Repaint is not happening in tab while clicking throu Ranorex

Post by krstcs » Fri Sep 11, 2015 1:23 pm

Ranorex 5.2.1 is no longer supported and you will not get any support for it.

Please upgrade to the latest version (5.4.1 or 5.3.4).


Additionally, without more information it will be next to impossible to help you.

What technology is your SUT?
What version of Windows are you running on?

Please include a Ranorex Snapshot (not a screenshot) of the element in question as well as the XPath used.

If you can't post that information here, you can send it to [email protected].
Shortcuts usually aren't...