Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Ask general questions here.
anc44
Posts: 15
Joined: Tue Oct 14, 2014 10:25 am

Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by anc44 » Thu May 26, 2016 11:34 am

Hi,

Since upgrading to Version 6.0 I have noticed that reports won't open in Studio Report Viewer at the end of execution if you have a location set in Test Suite for Reports (currently set to another folder on computer). This was working fine before the upgrade. The report file was even appearing in the Reports folder in studio but it isn't now.

Is anyone else having this problem? Just means at the moment I have to manually find the report file when running tests from the test suite in studio.

Thanks,

Andrew.

tejas.deshpande
Posts: 32
Joined: Fri May 20, 2016 9:43 am

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by tejas.deshpande » Fri May 27, 2016 10:37 am

Yes, this is reproducible on my system as well. Is this an installation problem?

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by krstcs » Fri May 27, 2016 1:35 pm

This is a bug.

Ranorex team, please move this thread to the Bug Reports sub-forum.


In the future, if you believe that something with Ranorex is not working as intended, please open a thread in the Bug Reports forum in order to keep all issues in a single location. This makes it easier for the Ranorex team to find and address issues and keeps these kinds of things from cluttering the other forums.

Thanks!
Shortcuts usually aren't...

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by Support Team » Mon May 30, 2016 1:20 pm

Hi All,

I have already added an entry to our internal bug tracking system.
Currently, we do not know if and when this bug will get fixed. This depends on various factors. Nevertheless, all reported bugs and feature requests are documented in the Release Notes, with every new version release of Ranorex.

In order to overcome this issue, please try to delete the RanorexRecentReports.dat file.
For this, please navigate to C:\Users\YourUserName\AppData\Roaming and delete the previous mentioned file.

I hope this solves the problem.

Sincerely,
Matthias
.
Image

tejas.deshpande
Posts: 32
Joined: Fri May 20, 2016 9:43 am

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by tejas.deshpande » Wed Jun 01, 2016 7:47 am

Thanks Matthias! Reports are showing in Ranorex studio now.

anc44
Posts: 15
Joined: Tue Oct 14, 2014 10:25 am

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by anc44 » Wed Jun 01, 2016 10:32 am

Thanks, all good now :)

anc44
Posts: 15
Joined: Tue Oct 14, 2014 10:25 am

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by anc44 » Wed Jun 01, 2016 2:35 pm

Actually I'm not seeing the reports in studio when using Windows 10. I delete the dat file but it recreates itself each time.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Report not opening in Studio viewer if Report Location set

Post by Support Team » Fri Jun 03, 2016 1:29 pm

Hi anc44,

Since this file is necessary for Ranorex to create the report. That means that it's the expected behavior that this file is regenerated.

In order to analyze your issue in more detail, we will need some more information. Please send an email to [email protected] with a short explanation of your problem.

I'm looking forward to your email.

Kind regards,
Matthias
.
Image