reporting

Ask general questions here.
Berkay_
Posts: 3
Joined: Fri Jul 12, 2019 7:37 am

reporting

Post by Berkay_ » Fri Jul 12, 2019 7:42 am

How can I get reporting data which include time,level,category,message etc. in rxlog file?
I found test "status" on forum but I must get everything.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 5071
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: reporting

Post by odklizec » Fri Jul 12, 2019 9:18 am

Hi,

I think that everything you want to get is available under Reporting.ActivityStack. Check available methods and properties here...
Ranorex.Core.Reporting.ActivityStack.Current

For more details about report customizations, check this user guide chapter:
https://www.ranorex.com/help/latest/ran ... reporting/

And of course, there is also Ranorex API:
https://www.ranorex.com/Documentation/Ranorex/
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Berkay_
Posts: 3
Joined: Fri Jul 12, 2019 7:37 am

Re: reporting

Post by Berkay_ » Fri Jul 12, 2019 12:43 pm

odklizec wrote:
Fri Jul 12, 2019 9:18 am
Hi,

I think that everything you want to get is available under Reporting.ActivityStack. Check available methods and properties here...
Ranorex.Core.Reporting.ActivityStack.Current

For more details about report customizations, check this user guide chapter:
https://www.ranorex.com/help/latest/ran ... reporting/

And of course, there is also Ranorex API:
https://www.ranorex.com/Documentation/Ranorex/
I looked but I could'nt find what am I do I wrote some code but I couldnt get correctly, for exp;
"var totalError = Ranorex.Core.Reporting.TestReport.CurrentTestSuiteActivity.TotalErrorCount;" this code didnt worked.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 5071
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: reporting

Post by odklizec » Fri Jul 12, 2019 1:06 pm

Hi,

TotalErrorCount definitely works for me (Ranorex 9.1). So my guess is, that you are applying the code at incorrect place? Are you calling it from Test Suite tear down section?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Berkay_
Posts: 3
Joined: Fri Jul 12, 2019 7:37 am

Re: reporting

Post by Berkay_ » Fri Jul 12, 2019 4:00 pm

odklizec wrote:
Fri Jul 12, 2019 1:06 pm
Hi,

TotalErrorCount definitely works for me (Ranorex 9.1). So my guess is, that you are applying the code at incorrect place? Are you calling it from Test Suite tear down section?
I have testsuite under one test case under usercode I dont have setup and teardown section.