Repository Show screenshot on by default?

Ask general questions here.
Fergal
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 311
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:14 pm
Location: Co Louth, Ireland
Contact:

Repository Show screenshot on by default?

Post by Fergal » Mon Nov 25, 2019 1:07 pm

Ranorex 9.1

Is there a way to have the "Select repository editor columns", "Show screenshot" option checked by default? I need to check that option for every module I open, in order to view the screenshots for the relevant module, action steps.

Thanks
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 12003
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Repository Show screenshot on by default?

Post by Support Team » Wed Nov 27, 2019 7:50 am

Hello Fergal,

Thank you for your post.

We are aware of that limitation and currently working on a better solution.

Sincerely,
Robert
.
Image

Fergal
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 311
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:14 pm
Location: Co Louth, Ireland
Contact:

Re: Repository Show screenshot on by default?

Post by Fergal » Mon Dec 02, 2019 10:12 am

Thanks Robert.