Run Selected Items

Ask general questions here.
armstronghm24
Posts: 38
Joined: Tue Dec 20, 2016 10:16 pm

Run Selected Items

Post by armstronghm24 » Thu Nov 09, 2017 6:34 pm

I have Ranorex 7.0.0 installed. I am unable to select specific steps in a recording module to run using run selected items. When I attempt to use the feature all steps within a recording module are executed. I have used this feature before in prior versions of Ranorex. Does anyone know of a resolution to this issue?

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3921
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Run Selected Items

Post by odklizec » Fri Nov 10, 2017 9:31 am

Hi,

As I mentioned in another post from you, Ranorex 7.0.0 is somewhat old and unfortunately, somewhat buggy ;) I would strongly recommend to updated to latest 7.2.1 and see if the problem still exists. For me, Run Selected Items works just fine.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Run Selected Items

Post by krstcs » Fri Nov 10, 2017 2:50 pm

Also, do not post the same issue multiple times. You will not get faster help, and it will cause confusion.

I already answered your post in the bug reports section.
Shortcuts usually aren't...