Runner.exe keep failing

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
CSPman
Posts: 20
Joined: Fri Dec 13, 2013 1:11 pm

Runner.exe keep failing

Post by CSPman » Thu Jan 16, 2020 5:56 pm

Hi Guys

I am running 9.1.1 Ranorex Studio on a standalone PC with a number of solutions that test adaptation at UK Airports.

Today I added another solution which does exactly what the other solutions do but every time I run the recording runner.exe fails.

I have reduced the recording down to one single line which opens an application but this also fails.

I have tried everthing I can to resolve the issue but to no avail.

I have attached a screenshot; any help would be appreciated.

Best regards

Rana
Attachments
Runner error.png
Runner error.png (19.68 KiB) Viewed 241 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6357
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Runner.exe keep failing

Post by odklizec » Thu Jan 16, 2020 6:42 pm

Hi,

At first, you should try running your test with Ranorex 9.2.1. Ranorex 9.1.1 is half a year old and there were released 3 newer versions since 9.1.1, with tons of bug fixes and improvements. If you can still reproduce the problem with 9.2.1, please create a support ticket, via support form available here...
https://www.ranorex.com/support-query/
Support folks will most probably need to see your solution.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

CSPman
Posts: 20
Joined: Fri Dec 13, 2013 1:11 pm

Re: Runner.exe keep failing

Post by CSPman » Thu Jan 16, 2020 7:45 pm

Thanks

I have created a ticket and I have also copied the recording into another solution and of course it works.

The problem seems to be when I create a "new" solution. Something is going wrong when the project is built.

I will try 9.2.1 tomorrow and see what happens.

Regards

Rana

CSPman
Posts: 20
Joined: Fri Dec 13, 2013 1:11 pm

Re: Runner.exe keep failing

Post by CSPman » Fri Jan 17, 2020 9:32 am

FIXED!

Somehow Net Framework had been uninstalled...this meant that any new solutions failed.

Have re-installed and upgraded to 9.2.1...