Running existing tests in a different browser?

Ask general questions here.
Fergal
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 298
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:14 pm
Location: Co Louth, Ireland
Contact:

Running existing tests in a different browser?

Post by Fergal » Tue Feb 18, 2014 2:25 pm

Hi,

I have created a suite of test cases for a web application. Those test cases are running successfully in Internet Explorer. Is there an easy way to run those same test cases for the application, in Google Chrome?

Thanks!

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Running existing tests in a different browser?

Post by Support Team » Mon Feb 24, 2014 5:51 pm

Hello Fergal,

Have you already read the section "Cross-Browser Test Automation with Ranorex" in our user guide?
You will find a description how to automatically execute the recorded tests with different browsers there.

Regards,
Bernhard
.
Image

Fergal
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 298
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:14 pm
Location: Co Louth, Ireland
Contact:

Re: Running existing tests in a different browser?

Post by Fergal » Fri Feb 28, 2014 5:57 pm

Thanks for your reply and your help Bernhard. I hadn't seen that blog post and will go through it now.