rxlog bad display of message

Bug reports.
swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

rxlog bad display of message

Post by swmatisa » Fri Jun 15, 2012 2:59 pm

WinXP SP3 (WindowsUpdate done)
Ranorex 3.3.0
*********************************
Hello,

I have a strange bug with display of rxlog files (in the Studio and outside). I see duplicate "strings". To make a mail, I try to select the text and the the display is correct :o (see image):
RanorexLogDisplayBug.jpg
RanorexLogDisplayBug.jpg (145.64 KiB) Viewed 1154 times
Regards
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11710
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: rxlog bad display of message

Post by Support Team » Mon Jun 18, 2012 12:39 pm

Hi,

can you please provide us the generated report file (rxlog) and the exact steps you have performed?

Regards,
Tobias
Ranorex Team
.
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11710
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: rxlog bad display of message

Post by Support Team » Thu Jun 21, 2012 8:16 am

Hi,

sorry for the late response, and thank you for providing us your report file.
I've just looked at your report file, and as I can see it looks kind of as it should.
Have you tried to open your report using Internet Explorer (rename to XML before opening)?
Does it look the same in IE?
Are you using another XSL file as the attached one, when opening your reports?
Are thee any other steps, you can imagine, to reproduce this issue?

Regards,
Tobias
Ranorex Team
.
Image

swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Re: rxlog bad display of message

Post by swmatisa » Thu Jun 21, 2012 9:44 am

Hello,
Support Team wrote:Does it look the same in IE?
Yes, see attached file.

I use exactly what I send in the zip file (youx XSL file not modified). I send the zip to a collegue and the display is exactly the same.

The steps to reproduce:
1) open Xml file (with explorer and allow blocked)
or open rxlog with RanorexReport Viewer
2) Click on TdxCurrentComparer to expand this test case
3) The display is not correct (duplicate parts)
Attachments
BugDisplayRxlog.png
BugDisplayRxlog.png (126.55 KiB) Viewed 1119 times
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11710
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: rxlog bad display of message

Post by Support Team » Thu Jun 21, 2012 1:05 pm

Hi,

now I was able to reproduce the issue.
Looks like this issue is based on a rendering bug within IE8.
You can try to up- or downgrade to another version of IE, maybe the bug does not occur in another revision?

Regards,
Tobias
Ranorex Team
.
Image

swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Re: rxlog bad display of message

Post by swmatisa » Thu Jun 21, 2012 2:07 pm

Support Team wrote:You can try to up- or downgrade to another version of IE, maybe the bug does not occur in another revision?
We cannot upgrade (no IE9 for Win XP) nor downgrade (IT policy) :(

Thanks for your help.
SW