Selenium Grid Fails while passes on Local

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
csolanki
Posts: 73
Joined: Thu Mar 22, 2018 8:51 am

Selenium Grid Fails while passes on Local

Post by csolanki » Tue Jun 19, 2018 4:40 pm

Hi Team,

I am facing an issue in which, my tests are passing perfectly in local but fails when I run on Selenium grid. I have figured out may the reason is, chrome is not opening as maximum window, due to which it is not able to identify the elements correctly, as my website is not adaptive.

what would you suggest ?

Thanks.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3921
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Selenium Grid Fails while passes on Local

Post by odklizec » Wed Jun 20, 2018 9:04 am

Hi,

If your script fails because of not maximized browser window, then the obvious solution is maximizing it ;) The problem is, that Selenium seems does not support maximizing browser window...catch 22 :D However, it should be possible maximizing it via Java script? Check this post:

https://www.ranorex.com/forum/ranorex-7 ... t10726.htm
Last edited by odklizec on Wed Jun 20, 2018 4:11 pm, edited 2 times in total.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

csolanki
Posts: 73
Joined: Thu Mar 22, 2018 8:51 am

Re: Selenium Grid Fails while passes on Local

Post by csolanki » Wed Jun 20, 2018 3:01 pm

Hey,

:lol: I know that, but wanted to know how. Mentioned link throws 404 error.

I have one more query, I have around 25 key sequence in my test case which all passes on local but when I am running test on selenium grid it fails for around 12 key sequence. I am not able to find any relevancy among them. What do you think, could be the case.