Share Recording Modules

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
vborso
Posts: 2
Joined: Wed Mar 06, 2019 4:57 pm

Share Recording Modules

Post by vborso » Wed Mar 06, 2019 5:00 pm

I'm tring to modularize my application, by splitting some component testing. I have Two different solution, one that is the base one and another one that is ment to test extended functionality. I created some recording modules on the base one and i want to reuse them into the other solution. When i build the TestCases all is fine but at runtime i've got an error (stating that the current recording module do not exists).
There is a way to solve this?

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 4421
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Share Recording Modules

Post by odklizec » Thu Mar 07, 2019 8:39 am

Hi,

How exactly did you add the modules to your other solution? Please check this post, and mainly the blog post post about sharing modules between solutions (using module libraries)...
sharing-recording-modules-among-solutio ... tml#p35782
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

vborso
Posts: 2
Joined: Wed Mar 06, 2019 4:57 pm

Re: Share Recording Modules

Post by vborso » Thu Mar 07, 2019 9:25 am

Thanks, this topic and the relative blog covered my questions, i added drag and dropping down, without following the proper inport.