Some scripts do not generate reports

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
EugeneF
Posts: 63
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:26 am

Some scripts do not generate reports

Post by EugeneF » Tue Jan 03, 2012 6:38 pm

I have suite of scripts. All of them are Recording Modules. However, most of them generate reports at the end of the run, but some of them do not. What could be wrong?

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Some scripts do not generate reports

Post by Support Team » Tue Jan 03, 2012 6:56 pm

Hi,

Please check the setting for the RecordingModules which are not generating Reports.
Goto Settings (on the upper right side of the Recording), check the logging and reporting settings for the Current Reporting and for the Reporting Defaults.

If at this point everything is all right, please post a recording file where no report is generated.

Regards,
Martin
Ranorex Support Team
.
Image

EugeneF
Posts: 63
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:26 am

Re: Some scripts do not generate reports

Post by EugeneF » Tue Jan 03, 2012 7:13 pm

Thank you for prompt reply!
Both settings are correct, but report does not generated.
Here is the file attached.
Attachments
PipeCommProspActivities.zip
(724.83 KiB) Downloaded 166 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Some scripts do not generate reports

Post by Support Team » Tue Jan 03, 2012 7:26 pm

Hi,

If you are executing this Recording alone, there is no Report or Log generated?
Please try to delete or move the reports from your Report folder and check if there is no report after running the Recording.

Regards,
Martin
Ranorex Support Team
.
Image

EugeneF
Posts: 63
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:26 am

Re: Some scripts do not generate reports

Post by EugeneF » Tue Jan 03, 2012 7:29 pm

I did it. I deleted all reports from "Reports" folder before running this script; no report generated after script has been finished.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Some scripts do not generate reports

Post by Support Team » Wed Jan 04, 2012 11:30 am

Hi,

Please update to the latest version - if you have bought subscription too, update to 3.2.
Without subscription please update to 3.1.3
Try it once again.

If the problem is still there, please open the recording in the standalone recorder and play the recording and give me information if the report was generated.

Regards,
Martin
Ranorex Support Team
.
Image